HTML

Online Ofő - Trefort 9.a

Ez az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola 8.a osztályának információs honlapja.

Friss topikok

  • Peterdi János: Igen volt. Egy füzetbe diktált táblázat kitöltése: alfa béta a b ... (2009.04.07. 17:37) leckék - április7., kedd
  • Tóth Bendegúz: Ma beszéltünk... Akkor majd elkészítem az oldalt (amennyiben végre lessz időm), és kihirdetem... M... (2009.03.18. 20:32) leckék - március 16., hétfő

Linkblog

2009.07.11. 08:20 Keisz Ágoston

Köszönetnyilvánítás

Az osztály nevében szeretném megköszönni a segítségét mindazoknak, akik közös biciklitúránkat lehetővé tették.

Név szerint:

Valovicsné Bihari Juditnak, Gróf Andrásnak és Tüdős Évának a csomagok szállításában nyújtott segítségéért; Pákozdiné Emri Klárának, Fabók Zsoltnak és Fabókné Kovács Veronikának a szállításért és a finom vacsoráért; Ginter Tamásnak, hogy felajánlotta a kertjét és a házát; a Rohály-családnak a fantasztikus vendéglátásért, valamint Pál Gergely tanár úrnak, hogy kísérőként velünk jött a túrára.

Azt pedig végtelenül sajnálom, hogy végül az utolsó táv teljesítése előtt föl kellett adnunk. Ahogy a Zalai Hírlap fogalmazott:

Ugyancsak serényen pakolt egy másik társaság, a budapesti ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola tanulói. A diákok szószólói, Király Orsolya, Novák Balázs és Fabók Norbert nagy veszteségnek érzik, hogy az eredetileg Balaton körüli bringatúrát épp az utolsó napon kellett feladniuk.

- Ötven kilométer hiányzott volna, hogy elmondhassuk, megcsináltuk - mondta csalódottan Keisz Ágoston, a diákok osztályfőnöke. - Úgy tűnik, mi is felszállunk egy vonatra, mert ez az időjárás nem alkalmas a tervünk megvalósításához. Hétfő óta biciklizünk, kempingeztünk, strandoltunk is, sátraztunk, közben sokat áztunk.”

http://www.zalaihirlap.hu/nap_temai/20090711_kiurult_bufek__bezart_strandok 

A címlapfotón pedig Király Orsi, Fabók Norbi és Novák Balu látható (ha jól látom).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trefort8a.blog.hu/api/trackback/id/tr821239895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása